Dette er helt fantastisk.Sender min iphone til rep på mandag og får den tilbake på torsdag samme uke.Dette er service!!!! Dette er et verksted jeg vil bruke i all fremtid.

Arne Nielsen

God service, bra informasjon og kjapt levert.
Terningkast 6

Stian Roxman

synes alt er VELDI BRA,svarer kjapt om en lurer på noe, fixes og sendes i retur samme dag. så alt i alt er jeg MEGET gott fornøyd med APPLESPESIALISTEN.NO

Frode Egebakken

Usedvanlig rask service. Får melding om at telefonen er ferdig reparert under ett døgn etter at jeg sendte den i posten.

Anita Tovsen

Usedvanlig rask service. Får melding om at telefonen er ferdig reparert under ett døgn etter at jeg sendte den i posten.

Anita Tovsen

Sendte telefonen min en tirsdag, og den var på veg attende til meg dagen etter. Superrask service og telefonen er så god som ny. Anbefalast.

Linn Grønningen

Jeg fikk veldig presise og gode svar når jeg ringte, og forsendelsen og reparasjonen gjekk i rekordfart..!!
Jeg kommer til å anbefale Applespesialisten.no til mine venner+++..!!
Veldig bra..!

Kjetil A. Myklebust

Raskt svar på epost. Sendte mobilen i posten ,kort tid etterpå var de reparert og sendt i retur. Applespesialisten.no kan anbefales på det sterkste

Kjell Håkon Åsemoen

Ja dette ordnet seg fort, billig var det også.

Robin Grønning

Jeg vil absolutt anbefale applespesialisten.no! De leverer og reprerer på 0,niks! Leverte telefonen på mandag, reparerte on/off-knapp, og fikk den tilbake på lørdag! Under en uke! Er kjempe fornøyd!

Anonym

Lave priser og fantastisk service!

Simen Gjelstad

Det var en helt utrolig god opplevelse å sende min knuste iPad 2 inn til et slikt service senter som deres. Dette er slik service jeg hadde forventet meg på pippin der jeg kjøpte produktet. Men de kommer ikke en gang inn på målestokken som dere har lagt opp med deres ytelse. Fantastisk! Tusen takk! Jeg kommer til å anbefale dere til mine venner og bekjente.

Ronny Reinertsen

Kjappt, enkelt og ikke minst billig.

Jonas Vikse

Glimrende service og rask behandling av skade. Jeg er veldig fornøyd med hvordan logistikken fungerer samt den raske og konkrete tilbakemeldingen. Helt klart et selskap som er spesialister 🙂

Stian Karlsen

Dere er proffe rett og slett! Kommer til å anbefale dere videre!

Øyvind

Meget bra service.

Tore Martin Pettersen

Applespesialisten as er lett tilgjengelig, raske med tilbakemeldinger, man får virkelig inntrykk av at de driver meget profesjonelt. Kan trygt anbefales for de av oss som får problemer med Apple produkter.

Cato Hansen

Rask og god levering. Innsendt på onsdag, fikk mail at tlf. var ferdig reparert torsdag, tilbake i posten på lørdag.

Torleif Krokene

Utrolig raskt levert . Telefonen kom tilbake etter to dager. Fikk oppdatering når de mottok og da de sendte den i retur . Anbefales 🙂

Espen Lillehagen

Rask levering, topp service. Anbefales !!!

Ingrid Skog

Veldig fornøyd med servicen. Bra at dere sender mail om at dere har mottatt bestilling, at telefonen er mottatt og at den er sendt tilbake. Mange som meg er nok avhengig av telefonen i hverdagen derfor var rask levering tilbake av telefonen viktig for meg. Vil absolutt anbefale dere til andre som er uheldig å få ødelagt telefonen sin. Ingen ting å si på prisen heller

Lisbeth Strømsli

I dag var dagen for rep av min altfor utslitte Iphone kommet. Strålende fornøyd med ny «look» (les lengere ned) og fungerende telefon! Og for og ikke glemme servicen! Den var av ypperste klasse! Jeg kom inn der uten så mange dollars, så fiksa de telefonen mens jeg venta, fikk mer til overs, så da ble det jaggu nytt deksel, fikk mer til overs, så da rulla vi igang et nytt deksel på co drivern, stoppa ikke der! Klinte like så godt til på mitt livs beste kjøp, nemmelig fm sender MED (merk med) lader!

Marius Klyve

Sendte min telefon fra Oslo på mandag kl 1400, mottok reparert telefon i retur på onsdag kl 1400. Veldig rask og effektiv behandling ift reparasjon og saksgang. Fikk veldig god info pr mail og sms underveis.

Anonym

Rask respons på henvendelser. Reperasjonen ble utført umiddelbart.

Dag Langeland

Dette syntes jeg var bra. oppfølging og tilbakemeldinger var lynraskt pr e-post. reprasjonen tok en dag fra de mottok min forsendelse, etter en henvedelse av saken pr web. Terningkast 6.

tenk om all service var slik 🙂

Trond Skilbred

Vi er veldig fornøyde. Reparasjon går raskt og vi får telefonen tilbake på veldig kort tid.

Espen H. Haga

Kjempebra ,sendte mobilen torsdag,fikk mail fredag at den var reparert og på vei hjem til meg,på grunn av helga og posten fikk jeg den idag (mandag ),men kunne følge med den hele veien,mobilen er som ny og jeg er kjempefornøyd….tusen takk for 100 % god service.

Kirsti Smeby

Fantastisk  🙂 , fått telefonen min tilbake i tipp topp stand :-). Alle opplysningene som var innpå er der fortsatt også:-). Er strålende fornøyd med både pris, hurtighet og service:-). Tusen takk til dere som jobber på applespesialisten 🙂

Wenche

Enkelt, raskt og når jeg får testet telefonen som jeg fikk i går oppdager jeg også om kvaliteten er ok:-)

Roger Nygård

Tusen hjertelig takk for en helt ny mobil. Utrolig bra service med kjappe e-poster og enda raskere reparasjon og tilbakesending

Veldig forsnøyd 🙂

Yazan Al-Janabi

Utrolig rask og bra service. All skryt dere får er velfortjent. Sendte telefonen med post fra Mysen onsdag kl 16 00 til Skien. Fikk beskjed om at telefonen var ferdig repart torsdg formiddag (knust skjerm) og kunne hente den kl 1600 fredag på Mysen postkontor. Det er imponerende raskt!!!!!!. Anbefaler dere på det aller sterkeste.

Per Arvid Hansen

Raskeste og beste servicen eg har fått noen gang! Sendt. Seint på en lørdag og sendt i retur tidelig mandag! Bergen – Skien ! Utrolig:))

Ruben Vedå

har hørt bare godt om applespesialisten! Sendte inn min iPhone med knust skjerm og bakdeksel på tirsdag, og regner med den kommer tilbake på lørdag, da den ble sendt tilbake på torsdag. Veldig fornøyd med å få e-post med bekreftelse at iPhonen er kommet frem og nå er sedt tilbake 🙂

Kommer helt klart til å bruke applespesialisten senere hvis det trengs.

Ruben

sende tlf og etter 3 virkedager var dn på tur tilbake. noe som er ganske bra med tanke på at jeg bor på andre siden av lande av hvor verksted ligger.

Kim

Jag ær absolut nøjd med hanteringen av min telefon! Skickade in den torsdag kvæll och fick tillbaka den på tisdagen efter, så det gick snabbt!
Enda «felet» kanske var att jag fick ett prisførslag på 499,- men eftersom att det visade sig vara mer fel æn vad jag hade trott så blev slutfakturan på 1048,-. Skulle kanske vara bra att informera mig om det innan ni skickade ivæg den men annars ær jag nøjd, telefonen fungerar som den ska! 🙂

Denise Sperling

Super-rask reperasjon og retur av iphone med knust skjerm. Veldig fornøyd:)

Elin Lysne

Det var god servise 3 dager så var mobilen tilbake meget bra.10 av 10

Anonym

Positivt opplevelse fra første stund.
Kjapp reparasjon og retur. Telefonen ser ut til å være tipptopp.
Kan anbefales.
Var ikke sånn service fra leverandøren sin side.

Bård H. Breivik

Fantastisk rask og god service. Veldig fornøyd.

Hanne E. Evensen

Super og rask service!
Anbefales!

Kjetil R